ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID
Tør å skille deg ut med Across sitt unike design, som uttrykker individualitet med et robust karosseri, sporty detaljer og et karakteristisk dristig design. Ingenting kan stoppe deg nå.
Fra 574 900,-
Spesifikasjoner
  • Plug-in Hybrid
  • Bagasjeplass 500 liter
  • 1500 kg hengervekt
ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.


Plug-in hybrid

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.


Avansert 4x4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med E-Four Electronic 4×4-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag. Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike moduser: Normal, Eco, Sport og Trail. Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil.

ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID

Nye ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID

CUT ACROSS ALL

Med den nye Across har du ingen begrensninger. Plug-in hybrid greenovation møter 4x4 frihet for det ultimate innen effektivitet og kjøreegenskaper.

ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!