IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID
Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.
Fra 254 900,-
Spesifikasjoner
  • Oppgradert Offroad design
  • SMHS Smarthybrid
  • 4x4 med ALLGRIP-teknologi
IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID

Sjekk ut nye Ignis

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer!


Hybridteknologi

Ignis Offroad 4×4 kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis.


Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4×4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet: Dual Camera Brake Support (DCBS) og Filvarsling.

IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID

Nye IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID

DEN URBANE IGNIS

Vil du skille deg ut i mengden? Oppdag markedets eneste ultrakompakte SUV. Modig distinktiv styling, kombinert med urban funksjonalitet, som ingen andre biler. Kjør den selv, og gjør en hver tur til et eventyr.

IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!