S-CROSS 4X4 HYBRID
Vi blir ofte fortalt å ikke dømme noen på førsteintrykket, men allerede etter første øyekast viser S-Cross sitt sanne jeg. Det er en tøff SUV med masse tilstedeværelse, der den store grillen krever oppmerksomhet og ber om å bli tatt med på eventyr!
Fra 389 900,-
Spesifikasjoner
  • 4x4 med ALLGRIP-teknologi
  • Klassens største bagasjerom
  • Hybridmotor
S-CROSS 4X4 HYBRID

Sikkerhet

S-Cross er fullspekket med en en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bidrar til trygg og bekymringsfri kjøring. Den har blant annet: 360 graders kamera med parkeringsassistent, Adaptive Cruise Control med Stop and Go-funksjon, varsling om kryssende trafikk, trafikkskiltgjenkjenning, og Radar BrakeSupport (RBS).


Hybridteknologi

S-Cross 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV.


Interiør

Den 9-tommers store HD-skjermen inneholder en lang rekke funksjoner, som blant annet stemmegjenkjenning, 360 graders kamera med parkeringsassistent, navigasjon, handsfree og kjøretøysinformasjon. Kupeen er stor og romslig, med god plass til både sjåfør og passasjer. S-Cross kan også skilte med klassens største bagasjerom på 430 liter.

S-CROSS 4X4 HYBRID

Nye S-CROSS 4X4 HYBRID

S-CROSS I HELT NY UTGAVE

Nå kommer Suzuki S-Cross i helt ny drakt! Den helt nye utgaven kombinerer nytt og dristig SUV-design, kraftige kjøreytelser, mindre forbruk og avanserte sikkerhetsfunksjoner.

S-CROSS 4X4 HYBRID

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye S-CROSS 4X4 HYBRID?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!