SWIFT 4x4 HYBRID
En bil skal vekke følelser. Nye Swift går rett til hjertet. Fargene og stylingen understreker bilens unike egenskaper. Behagelig og frigjørende. Velkommen til ekte kjøreglede og forfriskende bilopplevelser - dag etter dag.
Fra 269 900,-
Spesifikasjoner
  • 4x4 med ALLGRIP-teknologi
  • EuroNCAP sikkerhetstest 5 stjerner
  • Høyt utstyrsnivå
SWIFT 4x4 HYBRID

Swift 4x4 Hybrid!

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.


Hybridteknologi

Swift 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Swift.


Sikkerhet

Suzuki har noen markedets sikreste biler, og jobber stadig med utvikling av sikkerhetsløsninger som gir økt sikkerhet og økt kjøreglede. Ved kjøp av Suzuki Swift 4×4 følger det en lang liste avanserte sikkerhetsfunksjoner inkludert i standardpakken, blant annet: Automatisk nødbrems, Adaptive Cruise Control, Filvarsling

SWIFT 4x4 HYBRID

Nye SWIFT 4x4 HYBRID

SWIFT VEKKER DEG

Skjønnhet er mer enn et pent ytre. Swift er skapt for å kjøres - det er det som teller. En overveldende fremtoning med lav, kort, og bred profil, tydelig dynamisk kraft og muskuløse linjer. Stylingen skaper en følelse av bevegelse, selv når bilen står i ro.

SWIFT 4x4 HYBRID

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye SWIFT 4x4 HYBRID?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!