VITARA 4X4 HYBRID
Kjempesuksessen Vitara 4×4 Hybrid kommer med avgiftsgunstig 130 hk Boosterjet-motor med hybridteknologi, nå også med automatgir. Den nye, kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!
Fra 379 900,-
Spesifikasjoner
  • 4x4 med ALLGRIP-teknologi
  • 130hk hybrid m/manuellgir/automatgir
  • BI-LED frontlys
VITARA 4X4 HYBRID

Presterer i ethvert terreng

En følgesvenn for alle forhold. Bli kjent med en multifunksjonell bil som utfordrer de mest krevende flater og værforhold. Drevet av momentbaserte og effektive høyteknologiske motorer med hybrid system. Utstyrt med et unikt ALLGRIP 4-hjulsdritsystem.


Hybridteknologi

Vitara 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Vitara.


Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 med Norgespakken blir Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet: Adaptive Cruise Control (ACC), Dual Sensor BrakeSupport, og Filvarsler.

VITARA 4X4 HYBRID

Nye VITARA 4X4 HYBRID

TIME TO PLAY

Prosjekter, milepæler, mål - voksenlivet er fullt av ansvar. Men utover møter og tidsplaner ligger en dypere kraft i oss alle: Det indre barnet, klar til å komme ut og leke! Suzuki Vitara - med ytelse på og utenfor veien, spennende design og banebrytende teknologi. Oppdag Suzuki Vitara.

VITARA 4X4 HYBRID

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye VITARA 4X4 HYBRID?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!